Trailing loss

For software support - get help from Cymatic and the community

Trailing loss

Postby mhegarty » Sat Mar 02, 2019 10:31 am

Hi when i try to use the trailing stop loss the box next to the required price turns orange but then disappears instantly .
Thanks
mhegarty
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 18, 2017 7:05 pm

Re: Trailing loss

Postby Gavin » Mon Mar 04, 2019 8:37 pm

Hi mhegarty,

Thanks for your message.

Perhaps there might just be some confusion about how to use the stop loss feature? Here is the user manual section explaining all about the different types of stop loss bets and how to make them:

Stop losses (user manual)

I'd suggest using demo mode to make a stop loss in different ways to see if you can see what it happening when you click at different prices.

Are you right clicking on the ladder to set the stop loss, or is it being applied with a new bet (by using the stop loss settings it in the Tools panel)?

If you are right clicking on the ladder to add a stop loss to an existing position, perhaps you might be clicking on the wrong side of the ladder or at a price that has already been exceeded?

Or perhaps you don't have an open position?

If you could provide more information about exactly how you are placing the bet and details of which cells you are clicking then it would be easier for me to explain what you are seeing.

Kind regards,

Gavin
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3217
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom

Re: Trailing loss

Postby mhegarty » Thu Mar 14, 2019 7:32 pm

Thanks
mhegarty
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 18, 2017 7:05 pm


Return to General Help / Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron