Traded Volume

Questions about integrating Excel and Cymatic, programming, formulae, etc

Traded Volume

Postby Forever Forest » Tue Dec 04, 2018 8:01 am

Hi Gavin,

Just a quick one. Is there any way of transferring the traded volume of a selection to Excel? Not the total volume, but the traded amount at each of the different price increments within the selection (a bit like what a ladder gives I guess).

Thanks.
Forever Forest
 
Posts: 9
Joined: Sun Apr 06, 2014 8:37 am

Re: Traded Volume

Postby Gavin » Tue Dec 04, 2018 5:19 pm

Hi Forever Forest,

Thanks for your query.

Sorry, those details are not transferred to Excel. I feel that it would potentially be a large total amount of data to be updating in Excel, which could cause Excel to run less optimally under those circumstances. Everything in Cymatic has been designed to ensure maximum speed of operation, because that is usually what automated trading demands.

Kind regards,

Gavin
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3224
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom


Return to Excel - Help / Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests