Error connecting to excel (64 bit)

Questions about integrating Excel and Cymatic, programming, formulae, etc

Re: Error connecting to excel

Postby Gavin » Fri Nov 10, 2017 3:38 pm

or send a private message by clicking on the link next to my profile / posts,

but don't worry about sharing it with me, it is all just generic stuff, no personal details.
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3622
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom

Re: Error connecting to excel

Postby brianbaru » Fri Nov 10, 2017 3:40 pm

Hi I've just sent you a PM

Brian
brianbaru
 
Posts: 11
Joined: Mon Jul 27, 2015 7:51 am

Re: Error connecting to excel

Postby Gavin » Fri Nov 10, 2017 3:45 pm

Yes I've got it, thank you for those details.
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3622
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom

Re: Error connecting to excel (64 bit)

Postby Gavin » Tue Nov 14, 2017 2:51 pm

Hi Brian,

Just checking you are all OK now. Did it work OK when you tried it on the 32-bit version of Excel?

Kind regards,

Gavin
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3622
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom

Re: Error connecting to excel (64 bit)

Postby brianbaru » Wed Nov 15, 2017 11:34 pm

Hi
It worked fine after I uninstalled the 64bit version of office and installed the 32bit version.
Regards
Brian
brianbaru
 
Posts: 11
Joined: Mon Jul 27, 2015 7:51 am

Re: Error connecting to excel (64 bit)

Postby Gavin » Thu Nov 16, 2017 12:17 am

Hi Brian,

Thanks, I'm glad to hear it is working now.

Kind regards,

Gavin
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3622
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom

Re: Error connecting to excel (64 bit)

Postby brianbaru » Thu Jul 30, 2020 2:41 pm

Hi
Just wanted to start reusing Cymatic Trader and I've come across the same issue that I had in 2017. Is there a fix for the Office 64 bit compatibility issue?
brianbaru
 
Posts: 11
Joined: Mon Jul 27, 2015 7:51 am

Re: Error connecting to excel (64 bit)

Postby Gavin » Sat Aug 01, 2020 9:49 am

Hi Brian,

Although there haven't had any users reporting this issue since then, I suspect that based on what you've found that it must still require the 32-bit version of Excel to be installed. Sorry I can't easily test it myself because I only have the 32-bit version of Excel.

Kind regards,

Gavin
User avatar
Gavin
Site Admin
 
Posts: 3622
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:11 pm
Location: United Kingdom

Previous

Return to Excel - Help / Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron